Üdvözlet Mindenkinek, Szabrina a nevem. Másfél éves vagyok, a Zsolt Rozgonyi Photo modell csapatának legújabb tagja. A korábbi modell-ügynökségem igazi presztízs környéken volt a Budai-hegyek tetején, aztán ezzel az új megbízatással leköltöztem ide Kelenföldre, a laposra… Na, mindegy, ez sem rossz hely, de nem egy Gellért-hegy!

Egyébként nővérem, Ilcsi ajánlására fogadtam el ezt a munkát és megengedtem a két Zsiráfnak 🦒🦒, hogy eljöjjenek hozzám interjúra. Nagyon visszafogottan viselkedtek, megetettek és játszottak is velem, de zsenge korom végett egyszer csak elaludtam 👼 az egyik Zsiráf vállán. Lehet, hogy ezen megsértődtek, mert idén márciusban egyszer csak nem jöttek többet. Mondjuk nagyon fura volt, mert abban az időben nem jött senki, mindenki a szobájában maradt! Szóval vártam, vártam, hogy akarnak ezek a Zsiráfék velem dolgozni vagy sem, aztán egyszer csak előkerültek és lehoztak a hegyekből.

Ilcsivel megosztozunk az ő régi szobáján és a játékain, és a ruhái nagy részét is megörököltem. Tiszta gáz, hogy Zsiráfék nem vesznek nekem szinte semmiből újat, de ezek szeretnek újrahasznosítani ♻️, meg az egyik Zsiráf szeret dolgokat kidobni – rém furcsa szerzet!

Én az időm nagy részét egyébként hisztizéssel töltöm 😤😭😤, abban nagyon jó vagyok, tanácsadást vállalok! Ilcsinek is rengeteg hasznos ötletet adtam, így amikor nincs bölcsiben, ő is segít hisztizni. Most elárulok egy titkot: van egy meghatározott hiszti-szint, amit minden babának teljesíteni kell, ez kötelesség, muszáj, muszáj! És én nem akarok lemaradni ebben a feladatban, így gondoltam, itt az elején belehúzok. Zsiráfék meg majd megoldják! Na hahó!

Ja! Küldjetek sok ölelést, mert abból sosem elég! 🥰😘